În atenția producătorilor locali

Ilie Andrei-Leonard (https://www.facebook.com/andrei.ilie.397501) este co-fondator al proiectului Harta Producatorilor Locali Romani. Acest proiect nu este un magazin online/marketplace etc, este o zona in care se pot inscrie producatorii pentru a-si scrie pe scurt ce produc, a se pune pe harta Romaniei in zona in care produc pentru a fi mai usor gasiti de consumatori (fie ei persoane juridice, fie ei persoane fizice).

Momentan platforma are 3 zone: zona de harta, unde sunt pusi producatorii pe harta (https://producatoridinromania.ro/harta), zona de listare, unde sunt listati producatorii (https://producatoridinromania.ro/listing), dar si zona premium, unde producatorii isi pot creea website-uri de prezentare a business-urilor lor, la doar 40 de lei pe luna. (Atentie, inscrierea in platforma este total gratuita, insa cei ce doresc pot opta pentru un pachet).

Promovarea platformei locale, ajuta astfel si producatorii din comunitate care se pot lista gratuit, dar si consumatorii, care efectiv intra pe harta, si vad de unde pot cumpara diferite lucruri din zona lor (nu ne axam doar pe produse agro-alimentare, in platforma sunt peste 28 de categorii de producatori, incepand cu miere de albine si terminand cu producatori de arte, mobila etc).

Aparitii in media:

https://www.startupcafe.ro/idei-antreprenori/harta-producatori-romania-miere-agroalimentare-hand-made.htm

https://economie.hotnews.ro/stiri-consumator-23846076-harta-producatorilor-locali-din-romania-fii-gasit-mai-usor-clienti.htm